Wist je dat Jamaica het eiland is waar Bob Marley, de grondlegger van de reggaemuziek, en Usain Bolt, de meervoudig Olympisch kampioen, zijn geboren?

Het personage James Bond werd ook op het eiland geboren, uit de pen van Ian Fleming. En niet alleen dat, een van de beste koffiesoorten ter wereld wordt geproduceerd in de Blue Mountains! 

Bij de Jamaica Booking Rewards kun je tot € 200,00 per jaar kunt verdienen en nog veel meer beloningen, zoals een speciale Jamaica Studiereis voor het eenvoudig registreren van je Jamaica-boekingen!

Hoe werkt het?

  • Voer je Jamaica boekingen in om geld te verdienen. Om in aanmerking te komen, moeten de boekingen vluchten en accommodatie bevatten of alleen accommodatie, beide bij een minimum van 7 nachten.

  • Promotie: Elke boeking t/m 31 januari 2022 wordt beloond met € 25, - (aankomst t/m 31 december 2022).  Bepalend is hierbij de aankomstdatum van de klant(en).

  • Met de Jamaica Rewards kun je tot € 200, - per kalenderjaar verdienen.

  • Elke keer dat je een geldelijke  beloning verdient, wordt deze op een je rekening geladen, waar je ervoor kunt kiezen om het geld via MasterCard-kaart te ontvangen.

  • Door deel te nemen aan het Jamaica Rewards-programma, krijg je ook de kans om een ​​plaats te verdienen op een door de Jamaica Tourist Board georganiseerde studiereis en deelname (aan Jamaica Rewards-acties).

  • Agenten worden beloond als top-boekers van de bestemming. Jaarlijks worden de beste boekers geselecteerd om deel te nemen aan de “Jamaica White Affair” en worden ze naar Jamaica overgevlogen en getrakteerd op het beste dat die bestemming te bieden heeft. Om je kans op het bijwonen van de "Jamaica White Affair" te vergroten, vragen wij je om je Jamaica boekingen te registreren.

  • Groepsboekingen worden beschouwd als één (1) enkele boeking en mogen niet worden behandeld als een gesplitste boeking als gasten dezelfde aankomstdatum, referentienummer of hoofdboeker delen.

  • De deelname is uitsluitend voorbehouden aan medewerkers van reisbureaus en zelfstandige reisagenten en is persoonlijk.

Voor informatie over Jamaica, White Affair, de foto galerij en Nieuwsberichten klik dan hier

Jamaica Tourist Board
info  Er zijn belangrijke aanvullende voorwaarden met betrekking tot dit programma. Lees de algemene voorwaarden van de campagne